user_mobilelogo

Diensten

GWW Projectondersteuning is actief in de grond-, weg- en waterbouw. Door de opleidingen en/of de geruime ervaring binnen de branche kunt u rekenen op vakkundige en gedreven mensen die hun kwaliteiten graag tijdelijk of voor langere tijd bij uw organisatie willen besteden.

 

Projectleiding, directievoering UAV, toezicht en uitvoering

Als gedreven projectleider, directievoerder of als toezichthouder kunnen wij u ondersteunen met het opzetten en beheren van alle processen. Ook zorgen wij ervoor dat de belangen van de opdrachtgever op de juiste manier worden behartigd. Dit alles met de nodige dosis technische kennis van de verschillende disciplines.

 

Besteks- en werkvoorbereiding

De besteks- en werkvoorbereiding is een essentieel onderdeel van uw project. Als GWW Projectondersteuning kunnen we u ook op dit onderdeel veel werk uit handen nemen. Denk hierbij aan vergunningsaanvragen, het opstellen van bestekken en al uw tekenwerkzaamheden.

 

GPS uitzetten en inmeten, revisiewerkzaamheden

Het uitzetten en inmeten van uw project vereist gedegen kennis van de verschillende disciplines. Aan de hand van de ingemeten gegevens kunnen we conform de eisen welke in het bestek vermeld zijn uw revisie maken.

 

Plan van aanpak en Calculaties, ramingen en inzet van kostendeskundige

Een goede calculatie in combinatie met een plan van aanpak in het kader van de EMVI-aanbestedingen is onmisbaar voor het aannemen van projecten. Voor het reserveren van budgetten voor nieuwe projecten is een goede raming in een vroeg stadium van essentieel belang. Door inzetten van een objectieve en onafhankelijke kostendeskundige kunnen ingediende offertes en inschrijvingen beoordeeld worden.

 

Saneringsbegeleiding (DLP)

Wanneer de grond onder een project vervuild is kan dit veel tijd en kosten met zich meebrengen. GWW projectondersteuning heeft de kennis in huis om u dit werk uit handen te nemen. Neem vrijblijvend contact op!

 

GWW Projectondersteuning

U kiest voor GWW Projectondersteuning omdat:

    • We over een actieve, professionele en flexibele werkhouding beschikken
    • We zorgen voor een snelle aanpassing binnen uw team
    • We discreet omgaan met gevoelige informatie

 

Recente projecten